Szolgáltatások

Ügyfeleinket a szükségleteikhez legjobban illeszkedő, körültekintő tanácsadással támogatjuk, amely segít eligazodni a globális gazdaság összetett jogi környezetében.

“One stop shop” ügyfélélményt biztosítunk, amely során egy csomagban tudunk komplex tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink részére, együtt az EY-szervezet többi tanácsadójával, felhasználva szaktudásukat, illetve iparági és specifikus tapasztalatukat.

Az Ön tanácsadója az EY Law-nál az Ön személyes kapcsolattartója az összes jogi kérdése kapcsán, helyben és világszerte. Személyesen nyújtunk tanácsot, illetve megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb szakembert az EY Law hálózatában vagy a tágabb EY hálózatban.

Adatvédelem

Az adatvédelem egyre növekvő kihívást jelent ügyfeleinknek, különösen az új európai adatvédelmi rendelet árnyékában.

Adóügyi eljárások, perek

Adóperekre specializálódott csoportunk ügyvédekből, adószakértőkből és olyan volt adóhatósági szakemberekből áll akik bíróság előtti képviseletre szakosodtak.

Banki és pénzügyi jogi szolgáltatások, fizetésképtelenségi eljárások

Irodánk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik komplex finanszírozási tranzakciók és pénzügyi jogi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás terén.

Energetika

Irodánk energiajogi specialistái kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek az energetikai projektek és a különböző, energetikával kapcsolatos, kereskedelmi, szabályozási és engedélyezési jogi kérdések területén.

Ingatlanjog

Szakértőink teljes körű támoatást nyújtanak jogi átvilágítást, akvizíciót, lízinget és ingatlanértékesítést érintő kérdésekben, valamint jogi támogatást nyújtanak a zöldmezős beruházások és ingatlanfejlesztési projektek területén.

Kereskedelmi jog, telekommunikáció, média és technológia, szellemi alkotások joga

Különböző szektorok multinacionális, valamint hazai szereplőinek nyújtunk teljeskörű jogi támogatást értékesítési, illetve beszerzési folyamataik hatékonyabbá tételében.

Közbeszerzés

Ügyfeleinknek szívesen szolgálunk jogi tanácsadással közbeszerzési eljárásokban való részvételükkel kapcsolatban is, az eljárás valamennyi fázisában, ideértve a jogorvoslati eljárásokat is.

 

Legal Watch

A Legal Watch On Consumer&Data Protection szolgáltatásunkkal egyetlen helyen értesülhet az aktuális és releváns fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogszabályváltozásokról, a legfontosabb hatósági döntésekről és a hazai és EU-s szinten folyamatban lévő legfontosabb fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogalkotásról.

Munkajog

Ügyfeleinknek teljes körű, gyakorlatias megoldásokat javasolunk a munkajog minden területén, ezáltal támogatva ügyfeleinket, hogy a sikerüket hosszú távon is a legjobb munkavállalóikkal, a lehető legjobb feltételek mellett érjék el.

 

Összeolvadás és vállalat felvásárlás/M&A

Hazai és nemzetközi vállalatcsoportoknak, középvállalatoknak, kockázati tőke kezelőknek és pénzügyi befektetőknek nyújtunk tanácsadást vállalatfelvásárlások és összeolvadások esetén.

Társasági jog

Ügyfélkörünk  a tőzsdei cégektől a középvállalatokon át a családi vállalkozásokig terjed, akiknek változatos társasági jogi ügyekben nyújtunk tanácsadást.  

Tőkepiaci szolgáltatások

Tőkepiaci szolgáltatásunk kiemelkedő a magyar piacon, az elmúlt évek jelentős tőkepiaci tranzakcióiban részt vett irodánk. 

Napirenden a valódi kérdések

A helyes üzleti döntésekhez hiteles és megbízható információkra van szükség. Értesüljön az aktuális témáról hírlevelünkből.

Feliratkozás

Kapcsolat

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot.