Banki és pénzügyi jogi szolgáltatások, fizetésképtelenségi eljárások

Irodánk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik komplex finanszírozási tranzakciók és pénzügyi jogi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás terén. Ügyfeleink közé tartoznak jelentős hazai és nemzetközi hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások, hitelfelvevők, befektetési szolgáltatók, és a finanszírozási piac egyéb szereplői.

Mit tehet vállalatáért az EY?

Rendszeresen dolgozunk LMA alapú, illetve attól eltérő formátumot használó szindikált, klub és bilaterális hiteleken (mind hitelezői, mind adósi oldalon), portfolió transzfereken, refinanszírozásokon és restrukturálásokon, illetve fizetésképtelenségi eljárásokban. Szintén kiterjedt tapasztalatunk van banki M&A ügyekben, továbbá engedélyezési és egyéb szabályozási kérdések kapcsán történő tanácsadásban. Azt gondoljuk, hogy a pénzügyi szektor ilyen mély és beható ismerete, illetve a releváns szereplőkkel hosszú ideje fennálló munkakapcsolat jelentős többletet nyújthat ügyfeleink számára és szavatolhatja a tranzakciók gördülékeny és sikeres lezárását.

Amiben számíthat ránk:

  • Pénzügyi tranzakciókhoz kapcsolódó jogi tanácsadás, ideértve a kétoldalú és/vagy konzorciális finanszírozási megállapodásokat – mind hitelezői, mind hitelfelvevői oldalon
  • Portfólió átruházás, banki M&A
  • Restrukturálások és refinanszírozások támogatása
  • Pénzügyi szabályozással kapcsolatos ügyek, szabályozott szervezetek alapítása és engedélyeztetése, úgymint pénzügyi intézmények, befektetési alapok és alapkezelők
  • Jogi képviselet és tanácsadás pénzügyi restrukturálási ügyekben

Napirenden a valódi kérdések

A helyes üzleti döntésekhez hiteles és megbízható információkra van szükség. Értesüljön az aktuális témáról hírlevelünkből.

Feliratkozás

Lépjen kapcsolatba velünk

További információért vegye fel a kapcsolatot velünk.