Hírek

Értesüljön az EY legfrissebb híreiről - ismerje meg, hogyan építünk egy jobban működő üzleti világot.

Kiemelt hírek

A GVH látókörében a légitársaságok

Sötétben utazó légitársaságok

2 nov. 2022 Nagy Andrea Magdolna

A jog jövője - hogyan lesznek az akadályokból előnyök?

Hogyan lesznek az akadályokból előnyök?

24 jún. 2021

További hírek

Digitalizációs játszma: Ön ismeri a szabályokat?

Az elmúlt másfél év talán legtalálóbb megállapítása, hogy a valódi Chief Digital Transformation Officer a pandémia volt. Azok a cégek, amelyek korábban csak alternatív csatornaként kezelték az online értékesítést, illetve az ügyfél folyamatok digitalizációját, rohamtempóban kényszerültek a fejlesztések befejezésére és az ügyfélélmény növelésére. A hatóságok felkészülten várják az új szereplők megjelenését, a kellő körültekintésnek ezért kiemelt szerepe van a vásárlók bizalmáért folytatott versenyben.

5 aug. 2021 Losonci András

Mire számítsak a veszélyhelyzet alatt, ha az állammal szemben perem van?

A napokban számos kormányrendelet látott napvilágot, amelyek a jelenlegi helyzet miatt előállt egészségügyi, gazdasági és államigazgatási kihívásokra reflektálnak.

2 ápr. 2020

Két külön személy külföldi árusítására is felfigyel az adóhatóság

Ha magyar magánszemély külföldön online értékesítést folytat, számítania kell arra, hogy előbb-utóbb valamelyik adóhatóság látókörébe kerül és adóznia kell. Egy izgalmas jogeset világított rá, hogy különböző személyeket is összekapcsolhat akár két ország adóhatósága is.

21 júl. 2020

Napirenden a valódi kérdések

A helyes üzleti döntésekhez hiteles és megbízható információkra van szükség. Értesüljön az aktuális témáról hírlevelünkből.

Feliratkozás