Karrier az EY Law-nál

Olyan rendkívüli embereket hozunk össze, mint amilyen Te is vagy, hogy együtt építsünk egy jobban működő világot.

Nemzetközi fókuszú ügyvédi irodaként nyitottak vagyunk az új jogász tehetségek megismerésére. Irodánk csapata dinamikusan fejlődik, aki nálunk építi karrierjét, az megtapasztalhatja egy globális és multidiszciplináris szervezet minden előnyét. Várjuk jelentkezésed, ha kiváló jogi végzettséged mellett jól beszélsz angolul, ténylegesen nemzetközi és exkluzív ügyfélkörrel szeretnél dolgozni, ahol többirányú szakmai fejlődési lehetőséget találsz. Jelentkezz, ha jellemző Rád az “out of the box” gondolkodás – a szakmai fejlődés mellett lehetőséged nyílik együtt dolgozni az EY adó- és üzleti tanácsadásban kiemelkedő szakértőivel is. EY Law – az iroda igazi csapatmunkával és tényleges felelősségvállalási lehetőséggel.

 • Ügyvédeknek

  Jelenleg nincs üres pozíciónk.

 • Ügyvédjelölteknek

  Az ügyvédi iroda dinamikus csapatába várjuk motivált, az üzleti élet iránt érdeklődő ügyvédjelöltek jelentkezését. A leendő ügyvédjelöltek feladata az ügyvédek támogatása elsősorban társasági jogi, polgári jogi, pénzügyi szabályozási, munkajogi és közigazgatási (adó) peres feladatokban.

 • Jogi asszisztens

  Jelenleg nincs üres pozíciónk.

 • Jogi előadó

  Jelenleg a társaság belső jogi csapatába (General Counsel’s Office) keresünk junior munkatársat, jogi előadó (legal associate) pozícióba.

Tapasztalt munkavállalók

Érezze inspirálva, nagyra értékelve magát és múlja felül várakozásait arra vonatkozóan, hogy mekkora hatást képes gyakorolni.

Álláskeresés

 

Gyakornoki és pályakezdő programok

Keress egy olyan munkakört nyitott pozícióink között - a gyakornoki programoktól és egyéb ajánlatoktól kezdve egészen a teljes munkaidős állásokig -, amiben fejlődhetsz és tanulhatsz.

Álláskeresés

Napirenden a valódi kérdések

A helyes üzleti döntésekhez hiteles és megbízható információkra van szükség. Értesüljön az aktuális témáról hírlevelünkből.

Feliratkozás