LEGAL WATCH

A Legal Watch On Consumer&Data Protection szolgáltatásunkkal egyetlen helyen értesülhet az aktuális és releváns fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogszabályváltozásokról, a legfontosabb hatósági döntésekről és a hazai és EU-s szinten folyamatban lévő legfontosabb fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogalkotásról.

Iris with binary code

Miért érdemes előfizetni?

  • Hatékonyan tudja követni a dömpingszerű jogalkotást és esetjogot a fogyasztóvédelem és adatvédelem területein, ezáltal időt és energiát spórol.
  • Egy helyen értesül az aktuális és releváns fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogszabályváltozásokról.
  • Nem marad le az említett két területen meghozott legfontosabb hatósági döntésekről – így a kormányhivatali, a GVH fogyasztóvédelmi és a NAIH hatósági esetjogról sem.
  • Egyszerűen értesülhetnek a legfontosabb változásokról a marketing, a sales, a vevőszolgálati és a kreatív területekért felelős kollégák.
  • Elkerülheti a hatósági döntések „összevadászásával” töltött időt.
  • A belső tréningek helyett könnyen be tudja mutatni az érintett területek kollégái számára, hogy éppen mire „harapnak” az illetékes hatóságok.
  • Értesül a hazai és EU-s szinten folyamatban lévő legfontosabb fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogalkotásról.
A megfelelés hiánya miatt kiszabásra kerülő fogyasztóvédelmi és versenyjogi bírságok akár az éves nettó árbevétel 13%-áig is terjedhetnek, miközben reputációs veszteséget is jelentenek a hatósági elmarasztalások”
Dr. Nagy Andrea Magdolna
Ügyvéd, EY Law Magyarország
Young businesswoman looking at smartphone in spaceship like corridor

Ön már előfizetőnk?

Hozzáférés a Legal Watchhoz

Kiknek ajánljuk?

Mérettől függetlenül minden olyan vállalkozásnak, amely számára szempont, hogy kényelmesen és hatékonyan átlássa, mikor és mennyiben módosultak a hazai fogyasztóvédelmi és adatvédelmi jogszabályok, és milyen szankciókat szabtak ki az illetékes hatóságok kapcsolódó jogsértésekért.

Érdekli a szolgáltatás? Lépjen velünk kapcsolatba!

Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ajánlatra az EY belső ügyfél- és megbízás-elfogadási eljárásai vonatkoznak, amelyek lefolytatása az ajánlattal érintett szolgáltatásra vonatkozó szerződés megkötését megelőzően kötelező.

Legal Watch Advanced

A Legal Watch Advanced szolgáltatással még több időt és energiát takaríthat meg. Segítünk tovább mérsékelni a jogi kockázatokat. Videóelőadásban - összeszedetten, érthetően - prezentáljuk a változásokat.

  • Évente négyszer
  • Alkalmanként fél órában
  • Online

Egyeztethetünk az Ön cégét egyedileg érintő aktualitásokról, kihívásokról, hatósági döntésekről.  

Kapcsolódó cikkek

Felkészült a 2024. januártól induló békéltető testületi eljárásokra? Érkeznek a kötelezések!
Kötelező békéltetés (vg.hu)

Tudja, hogy akár több száz milliós fogyasztóvédelmi bírság kiváltására is alkalmas lehet a hatósági szerződés?
Hatósági szerződéskötéssel bírság helyett (vg.hu)

Mi történhet, ha egy cég valótlanul állítja be magát vagy termékeit fenntarthatónak? A „zöldremosás” következményeiről és a jogszerű tájékoztatásról:
A „zöldállítások” veszélyeiről (vg.hu)

Lépjen kapcsolatba velünk

További információért vegye fel a kapcsolatot velünk.