Karrier

EY Law:

Indítsd el a karriered az EY Law-nál!

Nemzetközi fókuszú ügyvédi irodaként nyitottak vagyunk az új jogász tehetségek megismerésére. Irodánk csapata dinamikusan fejlődik, aki nálunk építi karrierjét, az megtapasztalhatja egy globális és multidiszciplináris szervezet minden előnyét. Várjuk jelentkezésed, ha kiváló jogi végzettséged mellett jól beszélsz angolul, ténylegesen nemzetközi és exkluzív ügyfélkörrel szeretnél dolgozni, ahol többirányú szakmai fejlődési lehetőséget találsz. Jelentkezz, ha jellemző Rád az “out of the box” gondolkodás – a szakmai fejlődés mellett lehetőséged nyílik együtt dolgozni az EY adó- és üzleti tanácsadásban kiemelkedő szakértőivel is. EY Law – az iroda igazi csapatmunkával és tényleges felelősségvállalási lehetőséggel.

Kontakt:

Balogh Natália

Telefon: +36 1 451 8612

A nyitott pozíciókra az alábbi címen várjuk részletes jelentkezését:

natalia.balogh@hu.ey.com.

Ügyvédeknek
Jelenleg nincs üres pozíciónk

További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot Balogh Natáliával.

Ügyvédjelölteknek

Az ügyvédi iroda dinamikus csapatába várjuk motivált, az üzleti élet iránt érdeklődő ügyvédjelöltek jelentkezését.
A leendő ügyvédjelöltek feladata az ügyvédek támogatása elsősorban társasági jogi, polgári jogi, pénzügyi szabályozási, munkajogi és közigazgatási (adó) peres feladatokban. Részletek és jelentkezés ide kattintva!              

1132 Budapest, Váci út 20. Telefon: +36 1 451 8100 Fax: +36 1 451 8199 E-mail: law@hu.ey.com
Ezt a honlapot a Vámosi-Nagy Ernst&Young Ügyvédi iroda, a budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A Vámosi-Nagy Ernst&Young Ügyvédi iroda az Ernst & Young Law GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft, Stuttgart, Németország együttműködő partnere.